OnlineGSM është një faqe interneti për zhbllokimin e telefonit, e lançuar në 2014.

Ne kemi një larmi të madhe të shërbimeve të zhbllokimit të telefonit për dyqanet GSM dhe gjithashtu për njerëzit që kanë nevojë të zhbllokojnë një telefon personal.

Për të përdorur faqen tonë të internetit ju duhet të:

   1. Regjistroni një llogari: Regjistrohuni këtu

   2. Hyni në llogarinë tuaj duke përdorur emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin tuaj: HYRNI KERETU

   3. Shtoni kredite për të përdorur shërbimet tona, nga Llogaria ime > + SHTO FONDET 

   4. Shkoni te Vendosni Porosinë > Shërbimet IMEI > Zgjidhni Shërbimin

   5. Shkruani IMEI tuaj dhe klikoni PLACE ORDER

   6. Kontrolloni porosinë tuaj në: Historiku i Porosive > Porositë IMEI 

   7. Sapo të përfundojë ose refuzohet, ju do të merrni email dhe gjithashtu do të shihni rezultatin në Historinë e Rendit.

   8. u do të merrni një njoftim në adresën tuaj të postës elektronike me statusin e porosisë.

Nëse keni nevojë për më shumë informacion se si të përdorni faqen tonë të internetit, mund të kontrolloni faqen tonë tëINFORMACIONIT

Nëse jeni shitës me shumicë ose pronar i faqes në internet, ne mund të flasim për zbritje për llogarinë tuaj në whatsapp tonë zyrtar: +40756762169

The cookie settings on this website are adjusted to allow all cookies so that you have the very best experience. If you continue without changing your cookie settings     Change Settings
X
Powered by Dhru Fusion